Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Burok völgy
2011/11/20 21:38:42 Küldte: vargaine

    A VULKÁN T.E. -ből három autóval / 11 fő / érkeztünk Várpalotára.A túravezetőnk, Amadeus már várt ránk egy kis busszal, amivel átutaztunk Bakonykutiba. Ott csatlakozott hozzánk még 4 fő és egy kutya, Frizbi. Bakonykuti nagyon szép kis falu, igazi gyöngyszem a Bakonyban. A fő utcája tele van különféle szebbnél szebb faragott fa szobrokkal, a falu szélén pedig egy szépen gondozott kő keresztet láttunk. Megcsodáltuk, és mentünk tovább. Az időjárás is kedvezően mutatkozott, ami kitartott egész nap. A Burok völgy nagyon szép, ember által nem bolygatott természetvédelmi terület. A hatalmas fák keresztül kasul kidőlve, nehezítették a tovább haladást. Hol átugorva, hol alatta átbújva, néhol csak megkerülve lehetett az utunkat folytatni. Igazi akadálypálya volt, nehéz terep. Megbirkóztunk vele, pedig az átlagéletkor a 6X fele hajlott erősen. Felmásztunk barlanghoz, fényképeztünk sokat. A völgyből kiérve, már jócskán délután volt. Monhatnánk, ránk esteledett.

    Várpalotán megköszöntük Amadeusnak a kellemes napot, a túra vezetést, és visszaindultunk Tatabányára tele kellemes, szép emlékekkel.

               

     Erika

Címkék: 2011 Október 29





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

repeics
2011/11/21 07:39:12

Az erdőben nem számítanak az X-ek... Többek között ez a szép benne!




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.