Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

almáspitéért meg kell dolgozni!
2011/11/21 13:41:28 Küldte: andul

Esztergomból indulva Pilist, Dobogókőt céloztuk meg - persze, egy rövidebb úton, a Holdvilág árkon át. Remek túraidő volt, bár a nap nem sütött, sokan voltak az erdőben. A dobogókői túristaházban az almáspite még mindig jó.


Mondjuk, azt már Dobogókőn sem értettem, hogy fogunk a 25 km nyi úttal a lábukban 5 km alatt visszaérni a 16 km re levő Szentendrére? :-) mert a kiírt túra hossza 30 km volt. :-)


Elárulom a titkot! sehogy. Ránk sötétedett - ami ugye nem volt meglepetés, hiszen 16 óra tájban már sötétedik. Ballagtunk, bandukoltunk, mígnem egy eltévedt párral akadtunk össze. Őket elkalauzoltuk a Lajos forrásnál levő autójukig, cserébe ők pedig elvittek bennünket Szentendrére, ahol a mi autónk parkolt. Így spóroltunk 7 km t és másfél órát.


Vagyis 38 km t ballagtunk, alig 8,5 óra alatt. Nagyon kellett már.

Címkék: Dobogókő Holdvilág árok





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.