Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Szárról Szárligetig
2011/11/26 18:29:26 Küldte: andul

azt a hétvégét speciel nem így terveztem, egy picit hosszabb és nagyobb szinttel kecsegtető teljesítmény túrára készültem.

aztán a hetem mentálisan és fizikailag annyira kimerített, hgy nem tudtam bevállalni a teljesíténytúrát. így jutottam el Tomesz túrájával a Vértesbe.

vöröslő avarszőnyeggel borított, rókaszarral szegélyezett ösvényen ballagtunk, nyakunkba pedig Szélúrfi fújta a deret. A fák: mintha tél lett volna, oly fehérbe öltöztek.

kicsit módosítani kellett a túra útvonalát, mert a piros kereszten  vadászok hajtottak. de sikeresen meggyőztük az útvonal változtatás veszélytelenségéről a túravezetőt, és mentünk tovább. A Szépilonka forrás továbbra sem buzog, túlzottan, de ez ebben a csaadéktalan időben szinte normális.

A kék jelzésen ballagtunk vissza Szárligetre. Elértük a 13:52 es vonatot, illetve, ha nagyon pontos szeretnék lenni, akkor lestoppoltam a 13:52 es vonatot, mert már elindult, de a mozdonyvezető volt olyan rendes, és megvárta, amíg odaérünk és felszállunk. azért nagy köszönet neki, mert a vonakok óránként járnak.

Köszi Thomasznak a túrát és a túratársnak a társaságot!





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.