Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

November vége a Bükk-ben
2011/12/09 10:46:33 Küldte: NOMAD70

2011.11.25.
Először azzal kezdeném, hogy köszönetet mondok Miskolci nyugdíjas túratársainknak, akik jóvoltából 6 napot önköltségi áron eltölthettünk az általuk biztosított szálláson. Köszönjük! 
Az első nap történései a jól bevált menetrendet követték, hajnali ébresztő, 5 óra utazás, kis beszélgetés a házigazdákkal, pakolás, aztán nagy vásárlás.
Elöljáróban elmondhatom, hogy a túrák alatt egy nap kivételével szép, kellemes, késő őszi idő volt, míg sokfelé napokig csak köd....Szóval megint jól választottunk dátumot és helyet.

Ha kiváncsi vagy a folytatásra, néhány jól sikerült fotóra, klikkelj ide:

http://szatmarizsolt.blogspot.com/2011/12/keso-oszi-tura-bukk-ben.html


Címkék: Bükk

Bejegyzések 1 - 7-ig. Összes bejegyzésed: 7

NOMAD70
2011/12/10 13:01:47

Örülök, hogy tetszett.

Nekünk is kedves kis helyek ezek mind és külön-külön mind tele szép emlékekkel.

Ezért is megyünk sokszor csak úgy....


repeics írta:

Számomra igen Kedves helyekről olvashattam, köszi!

És még valami: 'Nem unalmas mindig ugyanazt megnézni, ugyanoda menni??'  

Már hogy is lenne? Fehérkőlápára rendszeresen felsétálok... csak úgy... volt, hogy csak a délutáni kávézás miatt, hogy ott ihassam meg... ezek nem úgy működnek, hogy megunhatóak... minden ilyen kis gyöngyszem egy-egy 'tisztuló-frissülő' hely... nem olyan, mint némelyik film, amit egyszer megnézünk, aztán 'delete'... ezeken a helyeken mindig más a 'műsor' ...repeics
2011/12/10 12:56:57

Számomra igen Kedves helyekről olvashattam, köszi!

És még valami: 'Nem unalmas mindig ugyanazt megnézni, ugyanoda menni??'  

Már hogy is lenne? Fehérkőlápára rendszeresen felsétálok... csak úgy... volt, hogy csak a délutáni kávézás miatt, hogy ott ihassam meg... ezek nem úgy működnek, hogy megunhatóak... minden ilyen kis gyöngyszem egy-egy 'tisztuló-frissülő' hely... nem olyan, mint némelyik film, amit egyszer megnézünk, aztán 'delete'... ezeken a helyeken mindig más a 'műsor' ...NOMAD70
2011/12/10 08:11:19

Üdv! Csak megpróbáljuk szerény lehetőségeinkből kihozni a legjobbat.

Amint látod, általában csak belföldön túrázunk, nincs lehetőségünk komoly külföldi utakra, kivéve a Romániai-Bihar hegységet ahová néha-néha kijutunk. De a lényeg a szépségen van, és ahoz nem kellenek flancos utak. De Te ezt nagyon jól tudod. Igaz?


guruloo írta:

Én irigyellek úgy általában Sok ilyen szép turát kivánok !NOMAD70
2011/12/09 21:36:03

Üdv! Szép volt az biztos! Megérte felmenni, pedig majdnem kihagytuk, mert az előrejelzés egésznapos borultságot igért...Örülök hogy tetszenek a képek.


Angyom írta:

Ez jó túra lehetett! Főleg azt a felhőpaplanos kilátást irigylem  Az nagyon szééép!Angyom
2011/12/09 21:28:26

Ez jó túra lehetett! Főleg azt a felhőpaplanos kilátást irigylem  Az nagyon szééép!NOMAD70
2011/12/09 16:48:27

Szia! Köszönöm a dicsérő szavakat, hisz az mindig jólesik!!


dalos írta:

Jajj, hát irigyellek, meg kell mondjam! Gyönyörű túrákat mentetek! A képek olyan szépek hogy csak dörgölöm a szemem! És Te mindig megleled a legszebb, legeldugottabb, legvadregényesebb pihenőket! Nagyon mehetnékem lett az írásodtól! Köszönöm!dalos
2011/12/09 16:06:31

Jajj, hát irigyellek, meg kell mondjam! Gyönyörű túrákat mentetek! A képek olyan szépek hogy csak dörgölöm a szemem! És Te mindig megleled a legszebb, legeldugottabb, legvadregényesebb pihenőket! Nagyon mehetnékem lett az írásodtól! Köszönöm!
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.