Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Téli parkerdő
2012/01/20 23:04:18 Küldte: easybiker

Nyakunkon a tél, ami meglehetősen szokatlan, már mint ami az időjárást illeti. Kerékpárosként ennek örülök, mert jó sokáig enyhe kerékpározható "ajándék" idő volt. Persze a nagytöbbség elrakta már bicaját télire. Csak az igazán kitartóak, megszállottak szaggatják ilyenkor is a küllőket. Az autósoknak szokatlan látvány a hóban száguldozó bringás, mindig vidám pillanat látni a csodálkozó arcokat. :)

Az elmúlt napokban leesett az első hó is, aminek láttán kedvet kaptam egy jó kis havas erdei bicajozásra. Nyomban ki is mentem a Sárpentelei parkerdőbe egy jó kis téli csúszkálós edzésre.

Az akciómról készítettem is egy videót. 

 http://www.youtube.com/watch?v=pgmmaqO7GJw&context=C39c0802ADOEgsToPDskKJErTC5LgCMu3Ujov0-trp

 Vidám téli bicajozást, és  remek túrákat kívánok!

Címkék: Easybiker Kalandjai

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.