Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

2011.05.13-15. Szlovákia Kis-Fátra
2012/03/17 00:01:47 Küldte: domi

2011.05.13-15. Szlovákia Kis-Fátra


Egész héten igazi májusi, napsütés idő volt,persze hétköznap toltuk a melót, de eljött a hétvége! Nosza, nekünk sem kell több, gondoltunk egy merészet VMárk foglalta a szállást, csapódott hozzánk még öt cimbora, és uccu, péntek délután már a dugóban araszolunk Szlovákia felé. 
A várost egy óra araszolás után sikerül elhagyni, innentől viszont megállás nélkül megyünk. A célunk Chata-Vratna a Kis-Fátra szívében. Este 11-kor gurulunk a menedékház elé, kipakolunk, csekkolunk és pöckölünk söröket! Beszélgetünk nevetgélünk, így telik a péntek este.
Szombat reggel kipakoljuk a felesleges cuccokat a hátizsákokból, büfében reggelizünk, kaffe és indulás! 
Mai túra száraz statisztikai adatai 15km és 1500mszintkülönbség, ebben van hegycsúcs, kettő három, büfé és panorámaút fent a gerincen ezer párszáz méteren.
Nos, bemelegítésképp irány Grün, a menedékház ahol büfé és a szélben lengedező Szlovák zászló vár minket. A gyaloglásról sokat nem írok, a szokásos, szedjük a bakancsainkat, itt-ott saras csúszós ösvény, a napsütésben gyorsan kimelegedünk, lekerülnek a dzsekik, így érkezünk Grünbe. Na, tessék, csak írtam erről a szakaszról! 
Na, szóval, Grün háttérben a Kriván...

Címkék: Túrakaland Kalandorok Domi Kis-fátra





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.