Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

MTB Week End
2012/04/11 13:44:47 Küldte: easybiker

Március első igazi tavaszi hétvégéjén össze sereglett az egykori "Ingókő vadász" társaság, hogy végre ismét tekerjünk egy jót. Ismét a VH-ban, azaz a Velencei-hegységben koptattuk bringáink kerekeit. :)

A szeles idő nem gátolt meg benünket hogy jól érezzük magunkat. s ezúttal kitérőt tettünk a Pázmándi sziklákhoz is. A tura elején ismét én haladtam ahogyan az már lenni szokott, igyekeztem a barátaimnak a legszebb helyeket, (és a legnagyobb emelkedőket is  ) megmutatni.

Végig " robogtunk" a hegységen,( na jó ez túlzás, mert egy futó lány simán lehagyott minket) majd Pákozdtól bringaúton mentünk vissza Velencére, útközben megnézve a mészeg hegyi honvéd emlékművet is. Alaposan elfáradtunk, de már a folytatásról beszélgettünk az autóknál a parkolóban...

Köszi srácok hogy ismét velem tartottatok!!!

A csipet csapat:  Easybiker, Pit, Warhorse, Imi83, és Áki

A turáról Imi83 készitett egy remek videót, amit itt nézhettek meg, hogy ne csak ilyen rövidke képnélküli beszámoló legyen ez, ha már nem fényképeztem. Azt hiszem ezt  nem is fogjátok bánni egy cseppet sem!

 http://www.youtube.com/watch?v=oZHINOzvxuI

 

 

 

Címkék: Easybiker Kalandjai





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

juve48
2012/04/15 08:29:06

Csak nézem ,és irigykedek  




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.