Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 Camino 2008
2010/01/19 17:04:03 Küldte: birohal39

2008 március 20 nagycsütörtök

.....Ezen a vacsorán pláne úgy éreztem, hogy minden zarándoktársat egy szép közös cél vezérel: a természeten keresztül fölfedezni Istent, és a régi városfalak, a múlt alkotásai előtt megállni tisztelettel. Mindenkin egy nagy békesség uralkodik. Keverednek a különböző nyelvek, sokszínűek vagyunk, ettől oly színes a világ. De mindenki tudja és kívánja a másiknak, hogy: Buen Camino! (Jó utat!)

Tapasztalat megosztom Veletek:

Kb 2 és fél hét után a gyaloglásban testileg, lelkileg, szellemileg kimerültünk. (többet nem megyek 20 kg-os hátizsákkal)De nem adtuk föl. Csökkentve az aznapi km-eket, a legközelebbi zarándokszállást megkerestük és egyfolytában 12 órát aludtunk. Másnap, mintha kicseréltek volna bennünket, újult erővel indultunk tovább. Az alvás gyógyszer.


Címkék: Részlet -naplómból

Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

birohal39
2010/02/01 19:42:22


Tivadar írta:

Szép a gondolat, ahogy a célt megfogalmaztad! Magam is ezt vallom és próbálom követni!

Üdv: Tivadar

Köszi, Tivadar a hozzászólásod.

MártiTivadar
2010/01/20 12:11:35

Szép a gondolat, ahogy a célt megfogalmaztad! Magam is ezt vallom és próbálom követni!

Üdv: Tivadar
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.