Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Julia-Alpok
2013/06/04 16:55:25 Küldte: melykut

Sziasztok!

Szállást keresek Szlovéniában a Júlia-Alpokba, segítséget szeretnék kérni, mik a lehetőségek. 35 fővel megyünk egy túrista csoport. Lehet a szállás akár emeletes ágyas vagy 6-8 fős szobák vagy akár bungallók. Esetleg ha helyben megoldható lenne az étkezés.

Várom ötleteiteket. 

Címkék: Szállás





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

vojak1209
2013/06/10 08:36:55

Sziasztok!

Nekem csak Olaszországba van címem, ez a része is fantasztikus a Júlia-Alpoknak, nagyon kedves emberek a házigazdák. Az elso az o címek, a második egy túracsoport ajánlata. Én tavaly veluk voltam. Vezetojuk Kovi biztosan szívesen ad nektek bovebb tájékoztatót, ha érdekel Titeket, és lehet, hogy O tudna nektek segíteni a Szlovén részben is. Érezzétek jól magatokat


Márti


https://www.facebook.com/rifugioguido.corsi?fref=ts

http://www.vandorlass.eu/content/juliai-alpok-rifugio-corsi-2013-julius-25-27




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.