Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

OKT 60 ...
2013/07/06 14:57:48 Küldte: Annamaria

Minden érdeklődőnek küldöm!

A hó végéig meghosszabbítva, teljesíthető. Rohanás nélkül, normális túratempóban. Részletek, feltételek: www.lokomotiv.hu

 Élmény volt, a kíváncsiság no és a korom vett rá, hogy belekezdjek. Egyidős vagyok az OKT-val. Budapestről induló, a 14. szakasznál kezdtem szerda reggel és tegnap (péntek) du. 1/2 -kor Visegrádon, a kompnál fejeztem be, a 16. szakasz ott ér véget. Tehát a kiírásnak megfelelően 60 órán belül. 

Ismert, jól bejárt utat választottam, ami a lakhelyemtől (Bp.) otthoni alvással bejárható. Mindenütt sikerült OKT bélyegzőhöz jutni. Akit érdekel,  Pilisszentlászlón a Gesztenyés Söröző reggel 6 - 8 között és du. 1-től nyitva.

Gyermekvasútnál reggel 8 előtt már kinn volt a pecsét. Előző nap érdeklődtem, tájékozódtam, hogy reggel 8 felé lesz-e ott valaki. Korrábban nincs ott senki. Dátumos, óra - perc digi fotóval lehet igazolni az út elején és végén, azon rajta van a pontos idő. Egyedül túrázom, ez is sikerült, szíveesen készítettek fényképet a jellemző háttérrel.

Minden túrázónak szép időt, szerencsés utat kíván: Annamária

Címkék: 60 év 60 Km 60 óra





Bejegyzések 1 - 3-ig. Összes bejegyzésed: 3

Gejza
2013/11/11 14:29:06

Kedves Mindenki!


Figyelmetekbe ajánlom  az általam szerkesztett: "Várak a Börzsönyben", "Várak a Mátrában", "Halál-túra a Pilisben" és a "Vadlány-barlangok, tündérek és boszorkányok" jelvényszerző  túramozgalmakat. Az igazoló füzetekben, túl az érintendő pontokon olyan ismereteket írtam le, amiket máshol nem találsz meg. Bővebb infó a füzetekről: 33630/35-439-35


Barátsággal: Géza



Giszka
2013/08/03 16:51:33

Kedves Annamária!

Hogy van ez a 60 km 60 óra alatt jelvényszerző túra? Annával (Aniszan) járjuk az OKT-t, minket is érdekelne a jelvényszerzés. Nemrég kezdtük, a Budai hegység kész van, a Pilisből a Piliscsaba-Dorog szakasz hiányzik, és az összes többi szakasz is. Várjuk, hogy a hőség csituljon, mert 38 fokos kánikulában nem nevezhető élvezetesnek a túrázás. Bejelöllek túratársnak, megköszönöm, ha elfogadod.

Üdvözlettel: Ági (Giszka)



Annamaria
2013/07/18 10:22:07

Üdvözöllek, aniszan!

Már be is fejeztem a 60 órás túrás, sőt, másnap személyesen át is vettem a nagyon szép, igényesen elkészített fém jelvényt.

Hűvösvölgyből szerda reggel, 8-kor indultam. a 14. - 15. - 16. szakaszt választottam, ez éép 60 km és Bp.-ről könnyen elérhető. A kezdő és végpontot dátumos, rólam és a ind. -- cél jellemző háttérrel elküldtem a megadott e-címre és útközben az "ablakokba" pecsételtem, az OKT helyein. Mindet sikerült begyűjteni. Péntek du. 1/2 2-re éretem Visegrád, komp pénztárhoz. Épp a felhőszakadás előtt.

 Rendszerresen túrázol? Ha gondolod, írj!

  Üdv, Annamária




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.