Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Valaki elment a nagyhegyeken túlra...
2014/03/28 07:34:53 Küldte: Gejza

Kaptam ma egy levelet, talán mást is érdekel...

Kedves Géza!  Telefonon nem tudtalak elérni (bocsánat a késői zavarásért), ezért írok e-mailt. Bevallom, idén nem fizettem tagdíjat, tehát nem vagyok teljes körű túratárs-tag, ezért fordulok Hozzád segítségért. Gábor 52 túratársunkat ismered/ismerted. Ma talált meg Balázs, a Gábor fia, a telefonján azzal a hírrel, hogy Gábor kedden eltávozott közülünk. Kérte, hogy tudassuk ezt a hírt azokkal, akik ismerték, szerették a túráit. Te talán meg tudod osztani ezt az információt a túratársaid körében, akik közül többen ismerhették Gábort. A temetés időpontja még nem ismert, aki szeretne részt venni rajta, jelezze fiának az udvardybalazs@gmail.com e-mailen, s kap értesítést az időpontról és helyszínről.

Köszönöm közreműködésed, üdv.: Kati / Kitekint

Ui. Esetleg Modit tudnád értesíteni? Nem tudom, ilyen esetben mi az eljás

-----------------            ----------------------                  -----------------------

Kedves Kati!

Köszönöm az értesítést! Sajnálom,  hogy elment Gábor, mert sok közös túránk volt. Éppen tegnap hívtam egy kerékpáros túrámra, ezek szerint már hiába… Majd gondolkozom, hogyan lehetne megosztani a hírt. Magam részéről nem szoktam temetésekre és temetőkbe járni. Többre becsülöm az élőket, Így, inkább olyan idős emberekhez megyek el, akikre már a Qutya se nyit ajtót. Ezzel mind ketten   többre megyünk. Gábortól lélekben bárhol el tudok búcsúzni. Ez csak mi kettőnkre és az Úrra tartozik. Nem kell hozzá ceremónia és mások jelenléte (temetés) Tudom, és megértem, mások másként  gondolkoznak erről…

Barátsággal: Géza

 

Címkék: Élők Holtak Temetés öregtúratársak





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

Gejza
2014/03/31 14:42:57

Most szombaton a túrámon azt hallottam valakitől, hogy Gábornak múlt vasárnap a Gerecsében volt egy 60 kilométeres kerékpár túrája. A hegyre felérve rosszul lett. Kis idő mulva elvesztette az eszméletét. Akkor hívtak társai telefonon segítséget. Helikopterrel vitték kórházba, de már nem tért magához. Agyvérzést kapott, és kedden örökre elment közülünk.


Sok szép közös túránk volt. Kerékpárral a hegymenetet mindig jobban bírta nálam. Rosszuil írtam az előbb... Nem ment el most sem, csak előre ment...                                                




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.