Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

300 km hegyen-völgyön...
2014/03/28 14:48:55 Küldte: Annamaria

Tegnap megvettem a KDP füzetet. Érdekel mások tapasztalata, véleménye, aki már elkezdte, mostanában járja vagy már be is fejezte a KDP-t. 

 Ami leginkább érdekel: milyen a jelzés, van-e rosszul látható, lekopott festésű rész? Vagy nehezen járható -- veszélyes -- szakasz?  Mivel egyedül túrázom és főleg hétköznap, hol lehet kérni bélyegzést, ki, hogy kért igazolást. És ugyanúgy kell, mint az OKT füzetben? Útmegszakításkor dupla bélyegzés? Hogy a fényképen rajta legyek, az ritkán sikerül. 8-10 órán át senkivel nem szoktam találkozni, vagy csak nagy ritkán. Aki ugyanúgy egyedül -- MEM MAGÁNYOSAN! -- szeret túrázini, gyönyörködin a természetben, mint én.

 MInden info, jó és kevésbé jó tapasztalat érdekel. Bizonyos részeket többször, más túra kapcsán már bejártam. GPS ninsc , térképeket használok.

Köszönettel várom a véleményeket, Annamaria

Címkék: Közép-Dunántúli Piros

Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

BDani
2014/03/31 13:04:27

KDP: Közép - Dunántúli Piros: Közép-Dunántúli Régiót foglalja magába. A Bakonyt, a Vértest és a Gerecsét.
Info: http://termeszetbarat.hu/turamozgalmak/kozep-dunantuli_pirosGejza
2014/03/28 17:28:20

Nem jöttem rá, mi az a KDP, de nem is fontos. Talán valami új párt alakult megnt?


Fényképet úgy is lehet készíteni, hogy kinyújtott karral a telefonnal vagy digitális géppel magad felé fotózol. Némi gyakorlás után az arcod  a fotó egyharmadát fogja elfoglalni, de jól felismerhető a háttér is, hogy hol  jártál.


Ha valahol nincs bélyegző, vagy nem adnak ilyet, akkor megfelel a presszó, vagy kocsma pénztárgép blokja is. Ezen is rajta van a felu neve, címe, irányítószáma, ahol a kávédat megittad. Már csak be kell ragasztani a megfelelő helyre.
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.