Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Túrázásaim
2016/12/08 16:16:33 Küldte: vojak1209

A múlt héten Tátrában jártunk. Van egy kis baráti társaság, akikkel szivesen túrázom. Magas Tátra mindig is lenyűgözött bennünket. Igy nem csoda, hogy nyáron elhatároztuk, hőlégbalonnal átrepülünk a hegygerinc felett vagy között. Már akkor tudtuk, hogy ez nem tőlünk függ, inkább az időjárás változatosságától.

Péntek hajnalban vonattal indultunk Pozonyból. Viharos reggelünk volt, de mi még bizakodóak voltunk, hátha. Liptószentmiklós előtt megállt a vonat, röpke 3-4 órára, mivel az éjjeli vihar fákat csavart ki a sinekre. Közben a repülést szervezőktől megkaptuk az üzenetet, hogy a szombati repülés elmarad. Nagyon nem voltunk szomorúak, több napos túrára jöttünk eredetileg is. Az élet fintora, hogy csak szombatig volt rossz idő. Vasárnap, hétfőn szikrázó napsütés, méteres hó és -10 fok. Úgy hogy nem panaszkodhatunk. Gyönyörű túrákban, beszélgetésekben, tervezgetésekben volt részünk.

A következő időpont január 28 és ha akkor sem sikerül akkor március végéig párszor még ellátogatunk ide


Címkék: Mikor Sikerül Megnézni Magas Tátrát Levegőből





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

vojak1209
2016/12/10 22:24:51

és ha minden igaz sikerult feltoltenem a képeket is utunkról, remélem mások is megtudják nézni :)


https://drive.google.com/drive/folders/0B2a4owovEka7eG13cE82MzBjbEk?usp=sharing





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.