Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Majdnem ferrata
2018/09/29 20:39:43 Küldte: Zoli7573

Péntek délután alakult úgy a programom, hogy szabaddá vált a következő nap. Hirtelen felindulásból via ferrata túrát hirdettem Tatabányára. Az előrejelzés rossz, esős időt ígért, de én nem hittem el. Nekem lett igazam, igazi kiránduló, vagyis mászó idő lett, legalábbis ezen a környéken. Talán a kései meghirdetés, vagy az előrejelzés miatt (pedig én megmondtam...), senki nem jelentkezett, hogy csatlakozna. Egyedül nem volt kedvem nekem sem elmenni, így csak a környékbeli erdőben jártam egyet. De nem adom fel, október 14-re újra meghirdetem a kis kalandot, hátha ezúttal lesz érdeklődő.

Címkék: Via Ferrata Klettersteig Vasalt út

Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

Zoli7573
2018/10/01 19:25:54

Ok. Otóber 14. 9:30, ha nem esikCsMarti
2018/10/01 19:15:37

Szia!

Én nem mindig tudom elore h mikor megyek maszni Tbanyara, ha gondolod, a jovoben bmikor irj ram amikor mennel, hátha osszejon.


Szia
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.