Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Gerecse 30
2019/05/02 15:45:35 Küldte: Mandika

A már-már szokásossá vált áprilisi Gerecse 50 teljesítmény túrán vettem részt.

A túráról tudni kell, hogy 10, 20, 30, 50 km-es távokon is lehet indulni.

Én ezúttal a 30 km-es távot választottam. Melyre a szervezők idén új útvonallal készültek. Végre kimarad a hosszas kerékpár út Tata-Tatabánya közt. Ezúttal gyönyönyörű erdős szakaszok vették át a monoton kerékpárút helyét. Igaz így megnőtt kissé a szintemelkedés, cserébe viszont elképesztően szép az erdei táj. A jelzések egyértelműek, szépen követhetőek, hála a szervezők gondos munkájának. Ezúton is köszönet nekik érte!

Az egyetlen hiányosság, amit tapasztaltam, hogy idén elmaradt a szokásos fél liter ásványvíz osztása a rajtnál. Sokan számítottak rá, mert az elöző években bevett megszokás lett. Tanulság, aki a jövőben szeretné (és szerintem érdemes) teljesíteni ezen túra valamely távját, az hozzon magával kellő mennyiségű vizet. Persze ez minden túrára ajánlott.

Címkék: Gerecse 50

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.