Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

X4 Holdvilágárok Kirándulás
2021/01/09 22:26:41 Küldte: veraq

X4 Holdvilágárok tura váratott magára de megtörtént. 8Hölgy +2 Férfi a javából + csapodott Férfiú mert hogy szimpatikusak voltunk neki,,,taggal bővülten mentünk végig a körtúránkon Földanya segédletével.

Eleinte hangolodtunk és dobom is megszólalt már az árokban beköszönésképpen, aztán többször is a túrán itt ott. A Lépcső megmászásánál sem voltak gondjaink aztán pihenésképpen ebédidőben IS, élveztük a napsütést. Felsétáltunk az árok csodás saras részein a tetőre kilátással ahol szintén vettünk sok mély friss levegőt és örültünk, hogy a napsütés végigkisért minket utunkon avagy réti felhőnézésünk közben is.

Aztán visszamásztunk - csúsztunk mint megannyiszor már itt ott és megérkezvén egy könnyed kirándulásnak titulált és 4 és fél órásra sikeredett körtúránkon kitisztultan felszabadultan érkeztünk vissza a parkolóba.

A hölgyek vakmerő sárdagonyázásban kitünően szerepeltek.  A férfiak pediglen csodás gáláns gesztusként nyújtották segító karjaikat mielőtt sejhajon keresztül érkeztünk volna meg időnként.

A csapat békés nyugodt és egészségben telitett volt, külön köszönet MINDEN RÉSZTVEVŐNEK.

Szuperek voltatok!!!

Címkék: Kirándulás Extrákkal





Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

veraq
2021/01/23 18:25:41


Lucamama írta:

Nagyon jó kirándulás volt, köszi Vera! 

Kedves embereket ismertem meg, és az időjárás is kegyes volt hozzánk! 

Mennék máskor is! ߥ

Gyere, én köszönöm jöttödet.



Lucamama
2021/01/10 15:44:45

Nagyon jó kirándulás volt, köszi Vera! 

Kedves embereket ismertem meg, és az időjárás is kegyes volt hozzánk! 

Mennék máskor is! ߥ




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.