Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Pilis
2010/08/18 08:14:40 Küldte: Annamaria

Megjelent az új Pilis turistatérkép. 1:30 000, 2010-es kiadás, nagyon jó, rengeteget használom, Pilis-barátoknak ajánlom.

Anet-en találtam, továbbadom. Túramozgalom, Pilis 50 forrása. ár csak néhány hiányzik. Némelyik úgy megbújt, elsőre nem találtam meg. Nincs pecsét, van kérdés, ami a forráshoz kapcsolódik. És óriási élmény Pomáztól Esztergomig, a Dunától Piliscsabáig becserkészni az 50 forrást. rohanás nélkül, Nem vagyok teljesítmény túrázó, 1 napra 18 - 22 km elég. HÉV, vonat, esetleg busz (ritkán). Jók a jelzések, a források közelében pad, asztal (általában). A frissítő, jó hideg vízzel élmény a kulcsot telitölteni. Patakon átkelés, sárdagasztás, az előfordul.

    Mindenkinek jó túrázást, szép időt!

     Annamária      

Címkék: Forrás-térkép





Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

Gejza
2013/11/11 14:21:49

Kedves Annamária!





Figyelmedbe ajánlom az általam szerkesztett: Várak a Börzsönyben, Várak a Mátrában, Halál-túra a Pilisben és a Vadlány-barlangok, tündérek és boszorkányok jelvényszerző túramozgalmakat. Az igazoló füzetekben, túl az érintendő pontokon olyan ismereteket írtam le, amiket máshol nem találsz meg.





Barátsággal: Géza



Ejszaka_Portyazo
2010/08/18 23:15:35

Kösz az infókat. Egy apró megjegyzést ha tehetek , de tényleg minden bántó szándék nélkül: könnyebben és jobban értelmezhető lenne az írás, ha minden mondatnak lenne állítmánya, ill. tárgya, persze könnyen lehet, hogy az én értetlenségem is közre játszik abban, hogy nem jött át minden /legalábbis nem egyből/ :)




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.