Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

jó ez az oldal
2010/08/19 23:24:03 Küldte: nemZsuzsi

Olvasgattam a blogokat, és így jutottam el rudicus írásához, amelyben úgy találja leült az oldal, és mindenki csak várja a sült galambot :)

Nem vitázni szeretnék, csak leírom, hogy éltem meg ezt a bő két hetet itt a túratársban, mint friss regisztrált tag.

Hogyan is keveredtem ide?

Sok barátom, baráti társaságom van, akikkel különböző hobbik kötnek össze, mégis sokszor előfordul, hogy egy-egy eseményre, amin szívesen részt vennék nem találok társat. Egyedül menni nem szeretek, valahogy minden teljesebb, ha megoszthatjuk az élményeket. Néha elég csak annyi is, hogy legyen kivel "összenézni". Épp egy ilyen kivel-kellene-menni program előtt kezdtem böngészni a neten: telekocsi, utitárs kereső, túratárs.com! Az első percben megtetszett.

Mit tapasztaltam itt a fél hónap alatt?

Megnéztem sok gyönyörű túrafotót, ami felkeltette az érdeklődésem új helyek felfedezésére, új ötleteket kaptam, rájöttem mi mindent lenne még jó kipróbálni.De jó volt azokat a csúcsokat is megcsodálni, amit soha nem fogok élőben látni. Az állatokat, a növényeket, amit már sokszor láttam, de most megtudtam a nevét is, mert aki feltette a képet aláírta.

Böngésztem a tagok között, ki mit szeret, mi a hobbija, mit olvas, milyen zenét hallgat, milyen helyeken járt, találtam jó pasikat :), vagány csajokat, értékeltem fotókat, megnyitottam a túraajánlatokat (az Orfűi barlangtúrát biztosan ki fogom próbálni), olvastam blogokat (Indiáról, a Kecskelyuk barlangi pánikolós túráról /mi sosem mertünk odáig bemenni/, új ötletet kaptam az őrségi kullancs-kiszedés fortélyairól...stb.)

Volt ugyan egy pár tag, aki engem ugyan megnézett, de én nem láthattam az oldalát, mert azt csak a barátainak engedélyezte, és olyan is, aki nem írt semmit magáról, de hát ez az ő bajuk, engem nem borított ki

Nekem nagyon bejön az oldal! Ha látok valami érdekeset, nem bírom ki, írok hozzászólást, üzenetet, véleményt, és én is kaptam már több visszajelzést. Sőt! Még az értékelésemnél is megjelent egy 9,9 Köszi! Örülök, hogy tetszett egy képem, egy mondatom, a nickem. Szóval adtam is, kaptam is.

Találtam társaságot a Rába úszáshoz, ahová a végén ugyan mégsem tudtam leutazni, de nem baj, lesz jövőre is !

Összejött viszont egy nagyon csodálatos hétvége, amit Szanazugban töltöttünk egy olyan túratársnővel, akit itt ismertem meg. Rátalált az úszótúra hirdetésemre csütörtökön és már pénteken együtt utaztunk   (Írunk majd róla beszámolót)

Szerintem ez nem semmi - és mindez két hét alatt.

Szóval jó szívvel ajánlom mindenkinek!

... és köszönet a létrehozójának...


Címkék: Túratárs Regisztráció





Bejegyzések 1 - 10-ig. Összes bejegyzésed: 10

solyomszem
2010/10/13 13:35:40

Köszönöm ezt a blogot, két hét tapasztalatából annyi mindent megtudtam, és egyet értek veled.


Tényleg a lényegről írtál, én se régen vagyok az oldalon, de azóta új életem van, barátokra találtam, egy az érdeklődési körünk, és úgy veszem észre, hogy a túratárson első helyen a természet szeretete, és az EMBEREK állnak az első helyen. Remélem így is marad és nem fog lezülleni egyes közösségi oldalak szintjére.   



LGabi
2010/10/03 00:04:02

Csatlakozom az elégedettek táborához. Ugyan "friss hús" vagyok a túratárson, egyelőre nekem is tetszik az oldal. Szuper!



dcr8
2010/08/21 20:00:25

Sziasztok!

Igen. Egész használható ez az oldal.
Technikailag mindenképpen. Hogy igazán jól működjék, ne csupán kapni
akarjon az ember. Minden kapcsolat ápolása sok beruházást igényel. Nem
is annyira anyagit, mint inkább szellemit. Ezen a téren nekem
is van még teendőm, mert ugyan eléggé részletes bemutatkozást írtam
magamról, de ez csak az alap.

Ez a tapasztalatom a blogok és egyéb
információk olvasása kapcsán itt a túratárs.com-on. Ugyanúgy van ez,
mint az életben egyéb területeken is.



















albert
2010/08/21 11:26:54

Egyetértek veled...ha szabad tegezni....Ennyi.



Sierra
2010/08/20 20:34:05

Üdv, Népek!

Mint mindannyiótoknak, akik itt szólottatok, nekem is ugyanaz a véleményem. Nekem sem maradhat el netezés anélkül, hogy meg ne nézném, küldött-e valaki új blogot, képet, ajánlottatok-e valami jó túrát, amihez érdemes csatlakozni. Kialakulófélben van egy közeli tagokból álló baráti társaság és van már néhány nagyon jó barátom is a tagok közül. Miattatok kezdtem el túrácskákat vezetni, szóval jó itt, jó hogy van ez a lehetőség. Egyébként ha csak tehetem aktívan agitálok is új túratársas tagok szerzésében is (nem mintha lenne ennek jelentősége), az egyik utolsó agitációm a Magas-Tátrában volt, nem messze a Sziléziai háztól... Szóval terjesszük az igét (csak így kicsivel, mert naggyal ugye mást jelent) ahol csak tudjunk!




Cinka
2010/08/20 13:22:24

...Csatlakozom, nem ismétlek :-)


A pólónak én is örülnék, de a hideg téli időkre egy kitűző gyakorlatiasabb lenne: nagykabáton nem mutat jól a rövidujjú



BirBa
2010/08/20 13:02:52

Tényleg, TT póló! Szívesen felvenném, ha elmegyek biciklizni. Lenne a közösségnek valami látható megnyilvánulása.



cztamas
2010/08/20 12:24:33

Egy túrán-n eltévedtünk, persze minket követtek hárman, megálltunk mondtuk hogy eltévedtünk, ők hogy bennünk bíztak stb. :) Egyik kolegina felteszi a kérdést:

Nem látthattalak a Túratárson? :):) (iwiw, faceb letojva :))

Szóval hízik a közösség, sokasodnak a blogok a fórumtémák, én is sokat csemegézek a képeken blogokon.

Már csak a TT póló hiányzik hogy a legjobb helyeken, túrákon hirdethessük a létét az oldalnak, a közösségnek.

Jó volt a bejegyzés, nagyon!!!!!

Szép napot!



repeics
2010/08/20 08:11:20

... én is így gondolom... már csak a blogokat olvasgatva, és a képeket nézegetve is rengeteg ismeretet lehet begyűjteni, ami majd jó lesz vmikor, egyszercsak, ha még ebben a pillanatban nem is biztos, hogy tud vele az ember élni... hisz vmiért nekem is úgy alakult, hogy nem sikerült egy 'hivatalos' TT-szervezésű dolgon sem résztvennem, viszont az itt gyűjtött információkat hörcsög módjára raktározom, és tudom, még nagyon sok hasznát fogom látni... egy rossz időben, vagy egy nehezenelalvós estén :), igazi feltöltődést jelent sokszor egy csésze tea mellett az oldalt böngészgetni, szinte kimeríthetetlen már a feltöltött képanyag és nagyon-nagyon sok az érdekes ember...  hogy milyen sokszínűek vagyunk, ebből az oldalból is tisztán látszik, talán ez a legszebb az egészben... nagyon örülök, hogy egész véletlenül idekeveredtem annak idején és felregisztráltam, sok pluszt kaptam az oldaltól... úh maradok



BirBa
2010/08/20 05:37:19

Sok hasonló vagy hasonló céllal létrejött oldal, fórum létezik, de szerintem ez a legjobb, a legélőbb. Külön értéke a személyes profilok, a képgalériák és a blogok szerves kapcsolódása. Számomra a képek böngészése - a gyönyörködtetésen túl - gyakran magát a túrázást is pótolja. És már voltam hosszabb külföldi kerékpártúrán olyan nagyszerű társakkal, akik megismerését a TT-nek köszönhetem.

Jó, hogy van a Túratárs.com!




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.