Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Egy nem várt, bosszantó esemény...
2010/08/27 23:53:11 Küldte: easybiker

Pár hete részt vettem egy teljesítménytúrán, (nem írom le melyiken, mert  ez nem fontos) és "érdekes" élményben részesültem. A szervezők nem állítottak mindenhová pontőrőket, hanem helyette elhelyeztek egy táblát amin egy kód volt feltüntetve. Autómata ellenőrző pont, ami jó móka volt! Magamnak kellett beírni a kódot, az igazoló füzetbe.  Ez nem baj, mert működött is a dolog, míg a szervezők "külső segítséget" nem kaptak... Történt ugyanis, hogy az egyik ilyen pontot valaki leszerelte. Körbe körbe jártam a térképen jelölt helyet, de csak nem találtam a pontot. Feleslegesen mentem kilómétereket, mígnem rájöttem mi történt. Megtaláltam a bólya zsinórját a fán... Lefotóztam, hogy igazolni tudjam ott jártam, és tovább mentem. Sajnos a keresgélés majdnem a szintidőmbe került. Mérhetetlenül ideges voltam. A hegyen nem volt térerő, hogy felhívjam a szervezőt mi történt. A célba beérve mesélték hogy látni vélték mikor (?) vadászok eltávolították az ellenőrző pontot. Nem akartam elhinni, amit hallok. Kik lehettek, és miért tették?Soha semmi rossz tapasztalatom nem volt a vadászokkal és erdészekkel kapcsolatban. Így aztán nem biztos, hogy pont az volt az elkövető, akinek látszott. Nagyon bízom benne, hogy ez így van...  Érthetetlen volt számomra, kinek ártott egy túraesemény kihelyezett bólyája, amit úgyis beszednek a szervezők. Pár nap múlva jártam arra bicajjal,és még a szallagozást is leszedték, feltételezhetően azt már a szervezők. 

Minden esetre szomorú tapasztalat ez, mert számtalan sporttársamnak okozott a tettével komoly fejtőrést, bosszúságot, felesleges gyaloglást, az aki elvitte az ellenőrző pontot. Szívből remélem, ez miatt senkinek sem úszott el az oklevele, mert nem ért be szintidőn belül, pedig képes lett volna megcsinálni. Nekem ez majdnem sikerült, ugyanis kitartóan kerestem,  az elején úgy gondoltam elhaladhattam mellette, s nem vettem észre... 

Megfogadtam, ha ilyent látok, nem engedem eltávolítani! Talán nem viccből rakták ki!!!

 

Címkék: Easybiker Kalandjai





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.