Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 Balatoni biciklitúra (esti)
2010/09/14 21:51:40 Küldte: andrew82

Nekivágtunk este is! Igaz nem annyit, mint korábban, de így is 100 km felett lett a táv!

Siófokon leraktuk a kocsit este fél 9 körül, majd nekivágtunk. Eredeti terv, hogy Tihanynál átkompolunk és úgy vissza siófokra. Kicsit máshogy alakult.

Siófok után Balatonvilágos következett, ott megnéztük a naplementét, nagyon szép fentről! Utána folytattuk utunkat tovább. Csopakra érve megéheztünk, kb éjfél lehetett, megterítettünk, jó kis zsíroskenyér paradicsommal és minden földi jóval Sajnos éjjel 2 körül értük el Tihanyt, nem volt komp, csak reggel 7-től... De nem akartuk megvárni, így úgy döntöttünk visszafordulunk és azon a vonalon, ahogy jöttünk, visszamegyünk Siófokra. De eszméletlen jó volt éjjel! Ajánlom mindenkinek, csak vigyetek rendes lámpát, mert semmit nem látni


2010. június 11. - 2010. június 12.

Címkék: Balaton Bicikli Túra Este Esti

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.