Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Rövid kirándulás a Gyertyános -völgyben
2010/11/07 19:11:23 Küldte: sipi

Öt és fél éves lányom mostanában nagyon "rákapott" a Gyertyánosban csatangolásra. Örömmel viszem kirándulni, egyelőre még rövid, egy-két órás gyaloglások vannak, de néha "egész komoly domborzattal" is meg kell küzdenie. Tetszik neki, hogy a parkerdő melletti lovardánál mindíg etetheti fűvel a kint legelésző lovakat, a túristaházánál heverésző kutyákkal pedig már szinte baráti a viszony. Források, patak, tó, nem túl nagy szintkülömbségek külömféle meredekséggel, gyertyán-, bükk- és tölgyfák szebbnél szebb példányai, a parkerdő szélén egy keskeny fenyősáv, vadregényes völgyek, rőzséből épített hidak, az ősz gyönyörű színei, mindez a várostól két kilométerre. Ideális környezet, hogy egy gyerekkel megismertessük és megszerettessük a természetet és a kirándulást.  Örülök, hogy a lányom fogékony erre és remélem, ahogy cseperedik, egyre jobban érdekli majd.

Üdvözlettel a Zselicből.

Címkék: Zselic Kirándulás Gyerekekkel Gyertyános Kaposvár





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

maris
2010/11/20 14:59:58

Halihó!

Szerintem is nagyon jó terep a Gyertyános gyerekkel. Én rendszeresen járok oda fiaimmal (2,5 és 4 évesek). Én is szeretem ők is élvezik, és nem is kell ennél több, :)




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.