Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 Vác környéki nordic út/élmény
2010/11/10 16:47:02 Küldte: JuhaszZoltanZsolt

A múlt héten voltam Vác környékén!

Lementem a dunapartra egy sétálgatással kezdetem! Aztán észre vettem, hogy itt lehet nordicozni is! Elő is vettem a botokat, felcstoltam a táskát és felvettem a túracipőt!

Na ez nem olyan mint az osztrák "hiatalos" útak. Nem értem miért is... de azért szép volt és klassz ! Amolyan igazi kezdőknek való! Szép volt az idő! Gyönyörű volt a Duna! És főként csendes az Erdő!

Nem tudtam, hogy arra is lehet menni! Elindultam!-mondom mivan erre? Megyek és megyek Egyre szebb a fák bokrok szine és a friss illat ami áradt az erdő felől végleg elképrázatott. Mentem és mentem ... aztán láttam egy gyönyörű belső duna ártérben repdeső madarat is olyan volt mintha valami eltévedt vadlúd lenne de az is lehet hogy vmi más...! Egyszer csak horgászokat pillantottam meg. Csendben ültek a bot mögött és csak mélán néztek a belső ártérben hirtelen visszamaradt kis tó vízére ... várták a fogást!

Folyt köv.

Címkék: Nordic Walking Túra A Természetben

Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

dcr8
2010/11/11 21:26:57

A nordikvóking után egy újabb egyszerű testmozgás kezd hódítani. Ez is Amerikából indult. Igaz én katona koromban, 1984-ben már ösztönösen alkalmaztam, mert sérült voltam. Nos ez az új sportág a hátrafutás. Kíméli az ízületeket és több energia leadását teszi lehetővé, mint a hagyományos futás. Még annyit az újdonságról, hogy Muhammad Ali edzéstervében is szerepelt.
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.