Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 Börzsöny
2010/11/13 20:52:57 Küldte: Evica

Fantasztikus túrában volt részem, 13-án.

Diósjenő - Závoz - Kámor - Oszlopó-fő - Királyháza - Nagy-Mána - Csóványos - Foltán-kereszt - Csehvár - Diósjenő. Táv~24km,szint 1000m

Csodálatos, napsütéses idő, jó társaság.A terep kissé nehéz volt számomra,sárban fölfelé, majd lefelé, zúduló patakon átkelni, de sikerült.

A táj  szépsége teljessen lenyűgözött.

Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

SZA5678
2010/11/13 21:10:36

Ez valóban 1 nagyon szép útvonal. Júniusban egy hasonló, de hosszabb útvonalat nyomtam erre. Nagy-Mána után a Nagy-Hideg-hegyre mentünk, onnan Hangyás-bérc, majd Csóványos. A vége 33 km és 1620 m szintemelkedés lett.  Akkor jól meg voltak áradva a patakok, főként Királyháza környékén voltak izgalmasak az átkelések.
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.