Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Alkonyat sí szezon előtt
2010/12/04 14:55:47 Küldte: hcsaba

Sziasztok!

Hiányzik a mozgás és szerintem sokan vagyunk, akik nem nézik a -18 °C-ot és zord időt, hanem hogy a természet, sétában kifejezett nagy ölelése után visszatérve piros arccal, kellemes érzéssel mosolyoghassanak egymás szemébe, vagy csak úgy...

A szezon úgy 15-e felé indul be. Így csak gyalogsan, pár képet készítve tudom bemutatni, milyen is most itt Kaprunnál. Bármíly kevés is a kép, remélem aki látja, örömmel tölti el. Ma megnézem, fel lehet-e menni a víztározókhoz. És, ha igen. Holnap onnan is készítek képeket.

Az Alpesi Szalamandra fekete, fénylő és félénk mozgásaival pompázva már nem jön elő, hogy nagy szemeit mutassa. Csak gondolatban lesz velem. Ahogy talán én is sok túratársammal, aki a képeim nézi. Mint én is, mikor a ti képeiteket nézem, hogy olyan helyekre mehessek el, ahol még nem voltam.

Én is köszönöm mindenkinek, aki képet tesz ki, nemcsak magáról, hogy őt is megismerhessük, (bár ez is akad, hogy egy képet sem tesz fel) hanem a túráiról, hogy azzal is gazdagabbak legyünk lelkiekben, gondolatokban, és leendő tettekben, ha készséget, energiát érzünk, hogy elmenjünk mi is oda.

Remélem ez a pár kép is jó, hogy egy kis karácsonyi hangulatot lopja (így frissen) mindenki szívéva. Azokéba is, akik kőszívűek, fagyos érzelmekkel felvértezve...

Csaba

Címkék: A Leple Alatt A Nyugalomba Merülve

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.