Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
Utasbiztosítás, hegymászó biztosítás, síbiztosítás, sportbiztosítás és extrém sport biztosítás a Túratárson. Biztosításod pár perc alatt megkötheted. Válassz a nemzetközi utasbiztosítások közül.A Sportbiztositas.net és a Groupama új extrém sport biztosítást dolgozott ki, amely jelenleg a legtöbb szolgáltatást nyújtja a túrázóknak, hegymászóknak, egyéb extrém sportot űzőknek. A biztosítási termékpaletta széles és a legkedvezőbb a piacon.

Az általános utasbiztosításon kívül, hegymászáshoz, síeléshez, snowboard-ozáshoz, búvárkodáshoz, rafting-hoz is köthetsz biztosítást.

A Groupama és az Europe-Assistance gondoskodik róla, hogy a helyszínen ne legyenek extra költségeid baj esetén. 0-24 órás ügyfélszolgálat várja hívásod ha baleset vagy valamilyen káresemény történik.

A biztosítást megkötheted bankkártyával vagy átutalással is fizethetsz. A tranzakció lezárásával azonnal letöltheted a biztosítási kötvényedet.

Válaszd ki baloldalt a biztosítási formát és kösd meg a biztosításod pár perc alatt.

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.