Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |
Összes Megtekintés: 10554 - Összes Válasz: 12
Bejegyezte: Zsiraaf - 2013/01/07 11:25:03


Szia! Köszi! A zabpehely és a szárított zöldség jó ötlet, még egyikkel sem próbálkoztam túrán. A kukoricadarára magam is gondoltam, hiszen generációk nőttek fel puliszkán, de ami receptet eddig találtam, abban 20 perc főzésidőt ajánlottak. Nagyon gázigényes. Vagy rövidebb idő is elég neki? Asszem jobb, ha kipróbálom! Van is itthon kukoricadara! :D Minden hasonló ötletet szívesen fogadok! :)


rozaa írta:

Szia! Segítség a kaja témához: zöldséget és húst tudsz szárítani sütőben. A módja: fém (acél) szúnyoghálóra teríted a reszelt zöldséget/darált húst és 50 fokon résnyire nyitott ajtó mellett tömegállandóságig szárítod. A húst előtte sózd és fűszerezd meg, és kb fél centi vastagon terítsd szét a hálón! Így szobahőmérsékleten (szárazon) akár 1 évet is kibír. Kenyér helyett én zabpelyhet, kukoricadarát javasolnék. Ha porlevessel csinálod kását kapsz.

A lap tetejére
Bejegyezte: Zerge23 - 2013/07/15 16:13:14


Üdv!

Én is tervezem/terveztem végigjárni az egész útvonalat. Elég sok infót összeszedtem, ha érdekelnek, beszélhetünk róla. Én jövöre viszem végig, idén más tervek vannak.

 

Üdv: Zerge

A lap tetejére
Bejegyezte: Zsiraaf - 2013/07/15 17:10:08


Szia!

Köszi! Aug. 22-én indulok, és azt hiszem, már minden egyben! Nagy meglepetés talán nem érhet! Köszi, hogy jelentkeztél! Ha meg sikerül csinálnom a túrát, állok majd én is rendelkezésedre!

Üdv.! /ZsiráfZerge23 írta:

Üdv!

Én is tervezem/terveztem végigjárni az egész útvonalat. Elég sok infót összeszedtem, ha érdekelnek, beszélhetünk róla. Én jövöre viszem végig, idén más tervek vannak.


Üdv: Zerge

A lap tetejére
2024/07/16
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.