Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 6470 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: pochok 2013/02/25 18:17:10


Sziasztok!


Egy olyan gondom lenne a túrabotommal, hogy nem tudom eltekerni a "dió"-t, amivel a magasságot lehet állítani. Próbáltam állítgatni a dologt és egyszer elakadt és utána hiába próbáltam kitekerni, nem engedett (közben idegességemben volt, hogy rossz írányba is erőltettem).

Utána nézegettem interneten és azt találtam, hogy nem is szabad nagyon visszafele erőltetni, mert baj lesz... Azóta sem tudom sehogy kitekerni, hogy állítani tudjak a magasságán.

Mit tudok csinálni? Van valami praktika, amivel ki lehet mégis tekerni? Vagy valami bolt, ahova be tudom vinni megcsináltatni? Sehogy sem megy és nagyon szomorú vagyok :(


Üdv

Pochok

2024/06/20*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.