Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3657 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Pom-pom 2011/04/29 19:44:31


Májusi ajánlat - SOS

Isztriai nyaralás, 7 éjszakára szóló, 3 személyes apartman kuponja átadó.

Egy kedves ismerősöm nyerte tavaly nyáron a nyaralásuk alatt ezt az egy hetes üdülést Horvátországban. Szép helynek mondta, ahol jól érezték magukat.

Sajnos elkeveredett a nyeremény papírja, és már azt hitte, hogy elveszett. Vasárnap megtalálta teljesen véletlenül, és azt gondolta, hogy hátha kellhet valakinek?  Így mindenki nyerhet jól járhat vele.

 Helyszín: Porec - Lanterna régió Az apartmantól 50-100 m-re található minden: a tengerpart, az összes üzlet, sportolási és vásárlási lehetőség is. 4 csillagos szolgáltatások a komplexumon belül ingyenesen igénybe vehetők. Ideális nyaralóhely kisgyerekes családok számára is, Utazás egyénileg.

Időpont: 2011. április 26-május 15 között használható fel bármikor a kupon.

Irányár : 50.000,- Ft; üdülési csekket is elfogadok

Érdeklődni lehet:  Radnai Mónika: 06-20/272-66-54;

radnai.monika@citromail.hu

2024/03/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.