Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 5130 - Összes Válasz: 3

Bejegyezte: Rosz 2013/07/24 23:10:03


Érdekelne, hogy miért nem tudok az új honlapra olymódon belépni, hogy a címsorba beírom a www.beta.turatars.com -ot és entert nyomok? A "beta" egy szempillantás alatt eltűnik és a maradék - természetesen - a régi túratársat nyitja meg.





Bejegyezte: Sittike - 2013/07/28 07:35:05


Ezzel én is így vagyok...

A lap tetejére




Bejegyezte: Rosz - 2013/07/28 23:48:19



Sittike írta:

Ezzel én is így vagyok...

Írásom óta kaptam egy  - bizonyos esetekben - segítő e-mailt: Nem kell a www, csak a beta.turatars.com írandó a címsorba. Azért írom, hogy bizonyos esetekben segít, mert ha az Internet Explorer vagy a Firefox címsorába írom be,akkor előbb-utóbb bejön a beta verzió (a Firefoxnál elég hosszú gondolkodási idő után). Nekem az okozta a problémát, hogy a Kapu van alapértelmezettnek beállítva, őróla változatlanul a régi túratárs jön be, a leírtak szerint, azaz kikerül a címből a beta és jön a régi...Azt azért hozzátenném, hogy még az új honlapon regisztráláskor lementettem a beta címét a kedvencekbe, ha onnan indítok, villámgyorsan bejön az új honlap, de ha  nem a saját gépemről akartam hozzáférni és nem direktben az IE vagy Firefoxról, akkor meg voltam lőve, ráadásul a régi honlapon nem találtam meg az új honlap címét... Így most azért valamit tisztult a helyzet, de tán elvárható lenne, hogy egy tetszőlege lapról, amely adja a címsorba cím írásának lehetőségét, meg lehessen nyitni az új honlapot!!!

Üdvözlet:

Rosz (az új honlapon Roszival) 

A lap tetejére




Bejegyezte: Sittike - 2013/07/29 19:46:46


Kedves Rosz! 

Köszönöm minden igényt kielégítő válaszod, mert...Működik! 

Üdvözlettel!

Sittike (új honlapon Sittike)

A lap tetejére
2024/04/16



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.