Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 4996 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: termeszetkedvelo 2014/05/02 15:51:37Sziasztok!

 Olyan valakit(ket) keresek akik szeretnek túrázni, kirándulni, de vagy nincs kivel, vagy van, de csatlakozhatnék esetleg.

Sajnos a baráti illetve haveri köröm nem érdeklödő ebben a témában...így sokszor egyedül szoktam menni.


Mivel nekem szinte lételemem, így a túravezetői vizsgát is letettem, sokat ,sőt rengeteget járok belföldön illetve külföldön egyaránt!


Autóm van, tehát ha kell tudok bárkiért érte menni...


Én budapesti vagyok különben és 28 éves.


Ha valakit érdekelne a fönti témában ecseteltek, kérem privátba ÍRJON nekem itt, vagy akár facebookon Kirch Tamás néven, köszönöm.


Bárkinek szívesen örülnék


Szép napot & minden jót!


TAMÁS


--------------------------------------------------------------
Túrákhoz keresek partnert vagy partnereket,akik jönnének velem, vagy csatlakozhatnék esetleg én a csoporthoz :) VAN RUTINOM!!!
Bejegyezte: gwynturin - 2014/05/03 20:24:59


Szia!

Ha rengeteget járod az erdőt, sőt még a túravezetés elméleti szabályaival is tisztában vagy... Miért nem írsz ki túrákat a túraszervezőben(az oldal legtetején, narancs mezőben a túraszervező felíratra kattintva) ?

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg szép útvonalat ismersz, mutassd meg a többi turatársnak is, biztosan fognak hozzád csatlakozni. Persze eleinte még csak kevesen... De ne csüggedj, idővel rengeteg ismerősöd lehet itt, akikkel rendszeresen túrázhatsz majd.

Szóval bátran írj ki túrákat, vagy csatlakozz mások túráihoz.  

üdv:

Tamás


A lap tetejére
Bejegyezte: kaldenecker - 2014/05/10 15:04:37


Szia


Én is így vagyok ezzel, szívesen csatlakoznék valakihez. Budapest közeli vagyok, 44 éves és 30-50 KM es túrákat szoktam menni, 4-4,5 Km-es átlag sebességgel.

Általáben plis-budai hegységben megyek pont azért mert egydül roszz messzebber menni. Én az kaldenecker jános vagyok face en eki munkagép kerkén ül.

Ui: Holnap megyek a fekete hegyek 40 re

A lap tetejére
2024/06/24*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.