Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 4680 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: IstvanfiZoltan 2014/07/09 15:27:59


Ha van autód de nincs társaságod és idén nem szeretnéd a nyarat itthon tölteni jelentkezz. Egy lány és egy fiú keres kalandkereső, vállalkozó szellemű fiú vagy lány jelentkezését Horvátországi kalandozásokhoz. Augusztus 5-től 17-ig. Nyaralás,túrázás egy kis kultúra. A szállást megbeszéljük többnyire a szabad ég alatt.

Bejegyezte: Syringa - 2014/07/16 08:08:40


Szia! Augusztus 5-től nekem biztosan nem jó, mert azon a hétvégén Tisza-tóra viszek csapatot, de utána esetleg érdekelne a dolog. Privátban folyt? ha jó így is :) Autó van!!

A lap tetejére
Bejegyezte: IstvanfiZoltan - 2014/07/17 08:24:52


Szia!

Köszönöm szépen a jelzésed. Az adott idő pontban szeretnénk indulni, mert a szabadságolásunk is ugy lett el intézve és csak erre szeretnénk forditani. De ha van kedved a rákövetkező héten is kijöhetsz és csatlakozhatsz hozzánk, mi szívesen várunk.

Mail: ikoikei@gmail.com


Legyen szép napod!


A lap tetejére
2024/07/14*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.