Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 5062 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: Kalucsi 2014/08/18 19:21:48


Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!-Ha valaki járt már közületek szlovéniában a Bledi-tónál,szívesen fogadnám,ha segítene egy útvonal leírással minek segítségével egyszerűen megtudnám találni.

-Segítségeteket előre is köszönöm! István

Bejegyezte: gzoli75 - 2014/08/22 13:25:31


Szia mi két éve voltunk, ha Bled-be jársz meglesz a tó is, mi is csak bementük és ott volt. Bled nem nagyváros bár parkolóhelyet nehéz találni.Ha nincs gps-ed nyomtass a neten útvonalleírást pl. viamichelin.com. A tó körbe van betonjárdával kerítve szóval nem túrautvonal, gyakorlatilag egy városi park fagyiárussal, görkorisokkal.

ZOLIA lap tetejére
Bejegyezte: Kalucsi - 2014/08/28 19:18:54


Szia!

Köszönöm a segítséged!Én sajnos eddig csak egy távoli képen láttam ,de nagyon megfogott.Gondoltam Ha tehetem meglátogatom ahelyet.Sajnálattal olvasom,hogy már ott sem atermészet az igazi úr...Azt hiszem keresek más célpontot magamnak,ahol még élvezhetem a kövek közöti botladozást.-Járdán sétálhatok máshol is. Azért tényleg köszönöm még egyszer a segítséged és a felvilágosítást.

István

A lap tetejére
2024/04/20*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.