Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3847 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: vandorboy 2016/11/04 19:19:19


Kedves Utazók 

55 előadás 2 napon. Nov 26-27

weblapunk:   http://www.jaratlanutakon.hu/ 

Független világutazók fiesztája 

FB eseményhez itt csatlakozz: 

https://www.facebook.com/events/1083113485057746/ 

Magyarország legnagyobb független utazókat megszólító rendezvényére már 4. alkalommal kerül sor, ahol 2 napon keresztül, közel 50 előadást 4 teremben hallgathatunk. Idén is az ország legnépszerűbb, legismertebb és legextrémebb utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó közönséggel. Lesz külön teremben lehetőség találkozni és kérdezni az előadóktól és más világjárt emberektől, még akár útitársakra is lelhetünk… 


Kalandok, történetek, tanácsok és tippek 


Változatos témákkal lefedjük az utazás minden spektrumát. Van, aki a világot gyalog, lóval, kerékpárral, stoppal, motorral, kocsival, vitorlással, kajakkal, egyedül vagy párban, nőként egyedül, vagy gyerekkel járta be. Lesznek ismét tematikus előadás blokkok: zarándoklat, hegymászás, hótalpazás, geocaching, via ferráta, geográfiai kalandozás, fotózáshoz tanácsok, hosszú hétvégére tippek, közösségi gazdasághoz ötletek, pszichológiai aspektusai az utazásnak, repülőjegy foglalási trükkök. 


Utazd be velünk a világot 


5 kontinens rengeteg országa, szigetei, hegyei kultúrái kerülnek terítékre. Csendes-óceáni szigetektől Dél-Amerikáig. Lesznek Afrika overland témák, ázsiai barangolások, valamint Európa ismeretlenebb balkáni területeire is eljutunk előadóink segítségével. Van, aki extrém módon utazott; van, aki különleges területeket fedezett fel; van, aki csúcsokat döntött; s van, aki önmagát haladta meg. Van, aki éveket élt az adott területen; van, aki rapid hoppingon vett részt; de mindenki sok élménnyel gazdagodott, amelyet itt megosztanak veletek a fesztiválon. 

http://vandorboy.com/english-4-jaratlan-utakon-fesztival/ 


Kérdésed van a fesztivállal kapcsolatban? Üzenj ide kattintva vandorboy-nak 


http://www.turatars.com/events/view/eid_11140/





--------------------------------------------------------------
vandorboy.com
2024/03/28



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.