Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 4450 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Protea 2011/07/12 11:01:44


Kedves Túratársak!

Ha valaki esetleg véletlenül túrázás közben a növényvilág és annak fotózása iránt is mutat némi érdeklődést, akkor örömmel várjuk ezen a fórumon is:

http://botanikaiforum.xobor.de/

Az oldal egyik fő célja, hogy az ismeretterjesztés és a növényfajok védelme érdekében egy viszonylag teljes Képgalériát hozzunk össze a hazai flóra tagjairól (http://botanikaiforum.xobor.de/gallery.php), ehhez várjuk a további "önkéntes fotósokat"! Mivel egy-egy faj megtalálása nem mindig a botanikai képzettségen múlik, hanem sokszor inkább a szerencsén, ezért a - jelenleg még elég hiányos - képgaléria teljessé tételéhez minél több lelkes fotósra van szükségünk...

Üdv.:

P


2024/03/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.