Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3412 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: futoandrea 2017/08/30 23:16:22


Eladó egy 41 1/2 Hanwag Tatra Lady GTX női túrabakancs.

Képet e-mailben tudok küldeni.

Irányára 60 000.- alkuképes.

Elérhető: Budapest 13. kerület vagy postázom, de a postaköltség a vevőt terheli.

2016 októberében vásároltam (új ára:77900,-).
5-6 egynapos túrát teljesített, méretprobléma miatt vált eladóvá. Azoknak javaslom, akik 39 vagy 40 cipőt hordanak utcára.

Jellemzők, forgalmazói leírás:

A Tatra annyira kényelmes, hogy szinte érzékcsalódásnak tűnik az egyszerre tapasztalható komfort és a minden ponton érezhető erőteljes, stabil támasztás.

Középmagas szárú, masszív, "könnyedebb" szerkezetű, általános túrabakancs, nagyon jó lépéscsillapítással. Gore-tex membránnal és kevesebb varrással készült, a bakancs orrát erős gumiperem védi. A bakancs Vibram AW Integral talpa brutális kapaszkodó „fogazattal” támogatja a lépésbiztonságot minden felszínen.

Mindenkinek ajánljuk, aki egy hosszú élettartamú, nagy teljesítésű, megbízható bakancsot keres, túráin hosszabb távokat tesz meg és sokféle terepen megfordul.

Felső rész: Vaxolt marha nubuk bőr: egy speciális cserzéssel készült bőrtípus, ami jobb légáteresztő és vízlepergető tulajdonságú, mint a sima bőr. Robosztus, hosszú élettartamú, drága, kiváló minőségű bőr.

Membrán: GORE-TEX - ultravékony, könnyű, vízálló, légáteresztő, mikroporózus PTFE (politetrafluoretilén) anyagból készült membrán.

Deep-Pull-Lacing: Ennek a mélyebben fekvő fűzőszemnek köszönhetően a láb bokamagasságban tökéletesen fixálható. Meggátolja a boka kificamodását, csökkenti a vízhólyagok képződésének lehetőségét és jobb lépésbiztonságot nyújt.

Shock Absorb: A szilárd és kemény talpú bakancsoknál a sarokban található, a lépések okozta ütközéseket tompító betét.

Talp: Vibram AW Integral: Közepesen kemény talp, speciális sarokcsillapítással és lágy talpbetéttel. Rendkívül jól gördülő talpforma. A profil különleges "fogazata" a túrabakancsok egyik legideálisabb talpformációja.

2024/03/28



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.