Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 5372 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: kmate 2011/08/04 10:53:22


Sziasztok!

Szálláshelyet, sátorhelyet keresek Zemplénben Hollóháza-Füzér-Füzérkomlós-Nyíri-Bózsva-Kishuta-Nagyhuta útvonal közelében 2011.08.12-15 között! (Zuhanyzási lehetőségen és sátorhelyen kívűl más igényünk nincs) Tanácsot, tippet kérnék tőletek, hogy hol keresgéljek! Köszönöm!





Bejegyezte: lengyela - 2011/08/05 13:21:59


Helló!

Mi néhány hete jártuk le hárman ezt a kéktúra szakaszt. Két sátrazós éjszakával oldottuk meg, de a zuhanyzás nem volt feltétel. :) Az első a Csataréti erdészháznál volt, a Nagy-Milicről lefelé. Itt éppen, hogy elférnek a sátrak, inkább "kényszermegoldás", hogy mégse a fák alatt legyünk. Víz nincs. A második Nagyhután volt a polg-mest.hiv. előtti parkban, ami egy jó hely, de csak kerti csapból van víz. A közte lévő falvakban az önkormányzatra érdemes telefonálni, ott talán tudnak segíteni. Füzérkomlóson nekünk ígérte egy vendégház tulaj, hogy sátrazhatunk a kertjében, de nem ott esteledett ránk, így nem használtuk ki. Bózsván van egy kemping, ahogy mész be a faluba hamarosan jobbra, még a község háza (vagy mi) előtt. Kishután van egy ifjúsági tábor a Kemence-patak völgyében, illetve a térkép is jelöli a Huta Vendégházat, aminek a kertjében szintén elférhetnek sátrak. Nagyhután az említett parkot tudom. Vágáshután van egy olcsó vendégház, náluk talán elférnek sátrak is, de amikor arra jártunk, nem volt nagy mozgás, ezért ezt infózd le inkább előre.

Ha valami még érdekel, keress nyugodtan!

A lap tetejére




Bejegyezte: kmate - 2011/08/05 13:44:47


Szervusztok! Nagyon köszönök minden üzenetben és fórum oldalon kapott választ! ... Jó érzés ilyen segítőkész közösség tagjának lenni! További szép napot mindenkinek!

A lap tetejére
2024/03/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.