Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 367 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: Csipkebogyoo 2021/01/22 12:48:40


Sziasztok! Nemrég csatlakoztam az oldalra, egyelőre csak tájékozódom, figyelőzöm, hogy mennek itt a dolgok :) Első kérdésem az lenne, hogy mit jelent a profilfotó alatt a hétmérföldes bakancs piktó? Köszi,ha valaki beavat :)

Bejegyezte: Szilaj - 2021/01/24 16:15:01


Szia,

Ha jól gondolom, akkor a feltöltött képek száma van mellette zárójelben. Ha az adott illető oldalán megsem látsz egyet sem és pl egy 4es szerepel a baki mellett akkor be van állítva hogy csak túratársai láthassák vagy senki a fotókat...de ez csak tipp

--------------------------------------------------------------
A lovaglás ugyanarról a tőről fakad, mint a szerelem, testek-lelkek közösítéséről szól, harmóniavarázs vagy szenvedélyes küzdelem is lehet belőle.
A lap tetejére
Bejegyezte: Csipkebogyoo - 2021/02/11 20:19:04


Kedves Szilaj, köszönöm válaszodat! igen, jelenthet megosztott fotókat is akár, vagy bármilyen más aktivitást (pl. hozzászólás, kedvelés....)

A lap tetejére
2021/02/28*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.