Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 5781 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: dalos 2011/08/15 00:10:06


Sziasztok! Segítséget kérek. Tervezett túrámhoz a tárgyban említett szakasz víznyerő helyei érdekelnének. Foglalt forrás, csermely, patak, kút, tó, bármi szóba jöhet. Lehetőleg a kék mellett. Szállás sátorban, mosdáshoz, főzéshez. Friss információk lennének a legjobbak, hiszen néha elapadnak a források. De bármilyen segítségnek örülök. A neten, térképekről próbálok információt gyűjteni, nehézkesen. Nagyon köszönöm!





Bejegyezte: dalos - 2011/08/15 11:40:01


Köszönöm Levendula!

A lap tetejére




Bejegyezte: norkahu - 2011/08/15 12:56:43


Szia!

Véletlenül olvastam a bejegyzésed, miután megírtam az enyémet. Én szerdán indulnék a Balaton-felvidékre túrázni, de sajnos minden ismerősöm visszamondta a jelentkezést. Ha nem gond számomdra, akkor szívesen csatlakoznék hozzád a kéken.

Napi, 20-30 km amit bírok.

üdv

Nóri

A lap tetejére
2024/03/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.