Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 1028 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: TobbenJobb 2023/01/30 15:48:20


Túratársa(ka)t keresek jövőbeni Balatonkerülő kerékpáros túrákhoz! 

Legjobbnak a 4 fős (felnőtt) csapatot gondolom, de akár párban vagy hatan-nyolcan is mehetünk... - Ennél nagyobb létszámban viszont csak nélkülem, már nem vágyom a túl nagylétszámú társaságra...

Ha sokan csatlakoznak, akkor a megcélzott időszak alapján kiscsoportokat alakítunk úgy, hogy mindegyikben legyen tapasztaltabb túrázó is.

Tavasz, Nyár, Ősz - A csoport(ok)ban résztvevők közötti összebeszélés során előre egyeztetett időpontban előre fizetett szállásfoglalással. (Akár már 2023. május-október hónapban is.)

15-18 km/óra sebességgel - Ez kezdőknek is, edzetleneknek is könnyen teljesíthető; - már teszteltük így a teljes Balaton-kört.

Sok megállással (étkezések miatt is), nézelődéssel, a táj szépségeiben gyönyörködéssel.

Nincs előre szervezett étkezés, - azt egyénileg oldjuk meg magunknak (bolt, lángosozó, büfé, stb.), így az ébresztő és a takarodó is rugalmas.

A tempó korlátja egyedül a lefoglalt szállások közötti táv, hogy a szállásokat el tudjuk foglalni időben (estig).
Pl. 5 nap alatti túra esetén 45 km/nap, ez 15 km-es sebességgel mindössze 3 óra tekerés naponta. (Edzetleneknek nem is kell több, - írom ezt sportszervező-edzőként... Ha edzett a csapat, akkor lehet növelni a tempót is...)

Javarészt aszfaltozott kerékpárúton gurulunk, de azért nem árt, ha a kerékpár strapabíró és a túra előtt szakszerviz átvizsgálja.

Ahhoz, hogy tudjunk tervezni, elkötelezett jelentkezőkre van szükség, akikkel aztán konkretizálhatjuk a menettervet. - Jelentkezz tehát, ne másokra várj! - Én pedig a legjobb tudásom szerint fogok segíteni, hogy jól érezd magad a társaságunkban akár 5 napon keresztül is!


--------------------------------------------------------------

Egyedül nem megy(ek)!
2023/01/30




--------------------------------------------------------------
Egyedül nem megy(ek)!
2024/03/28



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.