Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3074 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: McBlack 2012/06/30 21:20:22


Sziasztok

Egy barátommal Júliusban indulunk törökországi körutazásra és arra gondoltunk jó lenne szép helyeken túrázni ha már egyszer ott vagyunk. Sajnos nagyon kevés információt találtam ilyen téren Törökországgal kapcsolatban. Egyenlőre két hegységet/nemzeti parkotszemeltünk ki ahol szívesen körbe néznénk, ezek az Uludag és a Kaz Daglari(v Mount Ida), nem tudom pontosan a nevét :) .

Isztambul-Bursa-Canakkale-Izmir-Pamukkale-Antalya-Isztambul  lesz az útvonalunk, ebben a régióban keresek túrázásra és kempingezésre alkalmas területet.

Abban bízok, hogy olvassa olyan valaki a fórumot akinek van törökországi tapasztalata és tudna ebben segíteni. De elég az is, hogy ha tudtok mondani magyar vagy angol nyelvű oldalt ami ezzel foglalkozik.

http://www.lycianway.com/StPaulContent/aboutthewalk.html

http://www.turkeytravelplanner.com/

oldalak segítségével próbálom megszervezni az utat, minden nemű segítséget elfogadok :)


Ui.: St Paul trail-t és a Lycian way ami nagyjából útba esik de ezek túl hosszú túrák.

2024/05/04



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.