Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: István

Blog megtekintése 6 - 8 ennyiből: 8.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |

Gyalui-havasok - rehab-túra I.
2013/12/19 12:43:03 Küldte: kallaipisti
Ennyi agyalgásban, ötletelgetésben még nem volt részem abban a pár évben, mióta rendszeresen túrázok – és mindezek ellenére (vagy pont ezért?) az egyik legszebb túra kerekedett a dologból, amin eddig részt vettem!Tekintve, hogy (egyelőre) nem cipelhetek nagy terhet, és korlátozott lehet a távolság is, amit egyszerre képes vagyok megtenni, egy olyan túrát szerettem volna Judit őszi szünetére, ami olcsó, csillagtúra-jellegű vagy könnyű vándortúra, és rendkívü... Még több



2 nap téli Mátra
2011/12/24 12:53:29 Küldte: kallaipisti

A túrát "Mátrai gerinc" néven hírdettem meg 21-én délben, és szinte esélytelennek tartottam, hogy bárki is jelentkezzen rá - és ez így is történt. Párom a "vicc" kedvéért jelentkezett, de ő csak másnap, a Kékesen csatlakozott.
Az útvonalat egy dombornyomott Mátra-térképet nézegetve "álmodtam meg", és ekkor még nem tudtam, hogy pont egybeesik a Mátrabérc teljesítménytúra útvonalával.
22-én... Még több



Négy évszak
2009/11/29 18:51:06 Küldte: Amras

"Élj meg minden évszakot, amint elmúlik körülötted, lélegezd be a levegőt, idd ki italodat, ízleld a gyümölcsöt és add át magad mindezek élvezetének."

            Henry David Thoreau

 

Hétvégén újra folytattuk a túrázást, a hírhedt társasággal . Ezúttal a Mátraszentistván és Kékestető közötti utat jártu... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.