Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Mit lehet erre írni???
2011/03/07 11:02:56 Küldte: domi

Túravezetői pályafutásom alatt találkoztam már pár érdekes emberrel. A legutolsót megosztom  veletek.

Barátom hívta fel a figyelmem egy túrára, jelentkezzünk. Így is tettünk hárman bejelentkeztünk, fórumba írtunk mint ahogy mindig szoktunk. Barátom felhívta a telefonszámot érdeklődni a túra iránt, kapott egy másik számot meg infót, más fogja vezetni a túrát mert a túravezető nem ér rá.

Jót nevettünk ezen majd maradtunk a tervnél, mi megyünk ha ügyes a túravető ha nem. Mivel mindannyian rendszeresen járjuk a Pilist nem fogunk kétségbe esni hogyan jutunk haza. Nos vártuk a hétvégét... gyanús kezdett lenni h válasz nem érkezeik a kérdésekre, a fórumba csak mi írtunk. Közben kaptunk egy másik csábító túraajánlatot. Nos bevallom nem szép dolog de hamár ilyen a hozzáállás, szuvenér jogunk átjelentkezni. Így is tettünk. Ne érje szó a ház elejét kiírtuk forumba mégsem megyünk. Teljesen normálisan.

Szombaton én végül sehova sem mentem. Megfázással küzdöttem. Egyik barátomnak dolgoznia kellett, a harmadik végül egyedül ment két barátjával. Nos, szombaton kaptam egy levelet, a tisztelt túravezetőtől.

"hello úgy látom jol elszórakoztál,sebaj amugy a túra elmaradt,igy nem maradtatok le semmiről"

Erre nem válaszoltam, nem volt időm, gondoltam később írok pár sort. Megelőzött!

Vasárnap túrát vezettem, hazaérve egy levél várt a postafiókomban.

Idézem:

"üdv még annyit szeretnék neked mondani, hogy legközelebb remélem nemjelentkezel egyik túrámra sem, sem az üzenőfalon sem a valóságban.köszönöm"

Skacok!!! Mit lehet erre írni???


Címkék: Túravezető Túravezetés





Bejegyzések 11 - 18-ig. Összes bejegyzésed: 18


<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |

BrookR
2011/03/07 19:30:09

Ezt:

Természetesen egyetlen megnemtörtént túrádon sem leszek ott, sőt bízom benne, hogy mindig az ország másik végében leszel, mint én. Mert a hülyenagyfejedtől! Nem férnénk el az ösvényen! 



nagyi
2011/03/07 18:24:46

Sziasztok! Azért jó lenne tudni ki ez az alapember, hogy jó messzire el tudjam kerülni. Esetleg privátba, nehogy még becsületsértés miatt írja a következő egysorosát :)



kisscsaba
2011/03/07 17:33:03

Igen, szerintem mindenkinek alapvető joga van bárhonnan bárhova átjelentkezni és mindenki oda megy túrázni ahova akar.Úgy tűnik a tagnak nagy törést okozott az elmaradt túra (nekem ez fura mert én egyedül is simán elmegyek túrázni) és számára presztízskérdés a túravezetés.

Szerintem nem is kell rá válaszolni.




legea
2011/03/07 17:22:38

SZIASZTOK!!!  ERRE AZT ÍROM, NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE!!!!



verka
2011/03/07 17:20:00

Leginkább semmit,de miért?!kellene erre bármit is?!



Loobelt
2011/03/07 16:29:25



LiptakAnna
2011/03/07 15:46:00

Hogy mit? 

Az az egy biztos, Öregem!!!!!! 



SzGabor
2011/03/07 15:41:38

Nem kell sokat írni:

"Nem fogok és további szép túrákat"


Én is be voltam jelentkezve mint lehetséges résztvevő de végül egy másik túra mellett döntöttem. Sajnálom hogy nem jelentkeztek többen a túrájára de erről sem én sem Domi nem tehetünk ...




<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.