Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Nőnap - akkor társkeresés!
2015/03/04 20:50:22 Küldte: triatlonos

Amikor regisztráltam - néhány évvel ezelőtt - akkor gyorsan rájöttem, hogy a Túratárs végeredményben 90 %-ig társkereső. Természetesen a közös érdeklődés előnyeit felhasználva, már szinte fél siker. Magam is sokáig tévelyegtem ennek a kényes témának az útvesztőiben - több- kevesebb sikerrel.

Később az is világossá vált számomra, hogy a szervezett túrák sikere elsősorban a túravezetőn múlik. Nagyszerű túravezetőket ismertem meg, akik értik a "szakmájukat". Van közöttük nő és férfi, fiatal és korosabb, alacsony - még annyi sincs, amit magáról állít, de nagyon "penge" - és magas is. Talán még a szemük szine alapján lehetne Őket csoportosítani, de felesleges, mert mind kiválóak. Olyan is akad közülük, aki fizikai képességek alapján javasolja a résztvevőknek a túrát. Eddig még olyannal nem találkoztam, aki életkor szerint limitál. Világos, hogy Ő a legjobb, mert ehhez már olyan szellemi magasság szükségeltetik, ami keveseknek adatik meg. De mivel a Túratárs szédületes tempóban fejlődik, már ilyen is van! De ez mind semmi, még a társkeresésben is profi! Olyan útvonalat választ, ahol az "összeboronáltak" egymás melett tudnak haladni, sőt az előre kiosztott kérdések alapján még beszélgethetnek is. Egy kicsit azért szomorú vagyok, mert 20-45 év közötti sávban gondolkodik - reklám szempontok szerint ez a célcsoportja - én pedig ebből már kicsúsztam. De a túratársas ismerőseit átnézve - zömmel csinos fiatal lányok - találtam 46 éveset is! Kérdésem prózai: "Mikor lössz selejtözés?" A mi vegyes csapatunk szívesen fogadja, sőt még tehenet is tudunk fejni.


Címkék: Csak





Bejegyzések 11 - 11-ig. Összes bejegyzésed: 11


<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |

Sittike
2015/03/05 06:43:45

Nem vagyunk egyformák, s ez így van jól! :) Van túra épp elég, ahová beférünk úgy ahogy vagyunk! :)




<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.