Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: ördögmalom

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


3 nap tél - tavasszal
2013/03/05 13:49:21 Küldte: kallaipisti

Fél év hosszú idő - már fél éve vártam ezt a túrát. Eredetileg a Kelemen-havasokba szerettem volna menni, de az munkahelyi elfoglaltságok miatt nem volt lehetséges, így maradt a már jól ismert, "megunhatatlan Bihar".
Február 22-én, 9-10 óra körül kellett volna találkoznunk a túra többi résztvevőjével Biharfüreden, a Hotel Iadolina parkolójában. A többi résztvevő 4 főt jelent - a túrára eredetil... Még többBihari hótalpazás
2011/02/27 17:29:18 Küldte: kallaipisti

Bihari hótalpazás

Helyszín: Bihar hegység, Biharfüred
Időpont: 2011.02.26.
Résztvevők: Judit (barátnőm), Anti (toncsi47), én
Cél: Ördögmalom-vízesés

Ezen a télen 4. alkalommal jártunk a Biharban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szüleim Békésen élnek, és amikor Judittal hazajövünk hétvégézni, könnyen ki tudunk ugrani egy kis kirándulásra.
Első alkalommal, decemberben, közvetlenül egy hidegfront... Még többNyaralás Erdélyben
2011/01/06 21:42:09 Küldte: kallaipisti

Medveles-20; Torockó és környéke


Úgy alakult a tavalyi év (2010), hogy végre sikerült összehozni egy erdélyi kirándulást, számomra az elsőt. Erről írok most egy kis megemlékezést.


... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.