Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: 2018

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Sítúra Olaszországban és Ausztriában
2018/02/10 21:32:25 Küldte: Paradicsom

Idén először voltam sítúrán. Már tíz éve gondolkodom rajta, amióta egyszer néhány baráttal a hátunkon vittük fel a Gyömbérre a lesikló felszerelésünket, és azt láttuk, hogy mindenki más túrasível mássza meg a hegyet.

Idén végre én is túrasít húztam a lábamra. Az első kiránduláson a Tarvisionál lévő sípályához mentünk. Felfelé egy ösvényen tettük meg a 900 métert emelkedő utat, lefelé a sípályáln jöttünk. A felfelé út jó kis e... Még több



2018 első kirándulása
2018/02/08 19:22:55 Küldte: Paradicsom

Rég írtam már ide, most azonban elhatároztam, hogy az idei túráimat vezetni fogom, már csak azért is, hogy emlékezzek rájuk később.
 

Az első túrám egy igazán kicsi, bemelegítő volt a sítúrázás előtt, Nagykovácsiból a Nagy-Szénásra. Január 6-án, miközben Budapesten szottyos, ködös idő volt, és a barátaim emiatt le is mondták a közös kirándulást, elhatároztam, hogy mégsem maradok otthon. Gyakran előfordul, hogy a belvárosban elviselhete... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.