Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

2018 első kirándulása
2018/02/08 19:22:55 Küldte: Paradicsom

Rég írtam már ide, most azonban elhatároztam, hogy az idei túráimat vezetni fogom, már csak azért is, hogy emlékezzek rájuk később.
 

Az első túrám egy igazán kicsi, bemelegítő volt a sítúrázás előtt, Nagykovácsiból a Nagy-Szénásra. Január 6-án, miközben Budapesten szottyos, ködös idő volt, és a barátaim emiatt le is mondták a közös kirándulást, elhatároztam, hogy mégsem maradok otthon. Gyakran előfordul, hogy a belvárosban elviselhetetlen az időjárás, kint a természetben pedig ragyog a nap.

Ebben bízva autóztam ki Nagykovácsiba, és már a parkoláskor biztos voltam benne, hogy jól döntöttem, mert már ott hétágra sütött a nap.

A helyszínt én javasoltam a barátoknak, a különlegessége, hogy a hegytetőről szép időben látni az esztergomi bazliikát és a Parlamentet is, A Nagy-Szénásra felbandukolni inkább egy nagyobb séta, mind túrázás. Ezért aztán bárkit el lehet vinni, igaz, én az említettek miatt egyedül voltam. Egészen addig, míg fel nem értem. A tetőn ugyanis többen voltak, mint a Nagykörűton.

Kár, hogy videót nem tudok feltölteni, mert érdekes felvételt készítettem a csúcsról :). 

Nagyszénás


Címkék: 2018 Túrák





Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

Paradicsom
2018/02/08 21:53:46

Köszönöm a segítséget. Azért még meggondolom, hogy a kb. fél perces, telefonnal a panorámáról készített videóval megtegyem-e mindezt. De legalább tudom, hogy hogya kell csinálni 



Ervin
2018/02/08 21:31:34

Videót pl. YouTube-ra lehet feltölteni, s onnan lehet beágyazni ide. Lényeges dolog, hogy a YouTube által felkínált beágyazó kód nem jó ide, viszont ha a YouTube videó URL-ét bemásoljuk a http://www.gorissen.info/Pierre/files/YouTube_code.htm online kódgeneráló oldal megfelelő rublikájába, akkor a Generate! gombra kattintással már egy erre az oldalra is megfeleő YouTube beágyazó kódot kapunk, amit bemásolva a blog szerkesztő ablakába, már meg is jelenik a videó.




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.