Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: 25

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Egy kiállítás képei...
2013/11/21 13:01:12 Küldte: Gejza

Van már annak tán húsz éve is, hogy egy túrán megismertem a nádszáltermetű szőke, kékszemű lányt. Barátnőjével jött velünk a Mátrába, Bükkbe, csikorgó hidegben a Csóványosra, meg a tavaszi tájékozódási túraversenyekre. Már akkor is szépen rajzolt. Aztán főiskolára kerülve, ritkábban láttuk, de mindég tudtunk róla.

... Még többKitörtem! :)
2010/02/07 18:49:15 Küldte: easybiker

Noh nem a lábamat, bár egyszer majdnem sikerült

2010, február 6. án, 4. alkalommal került megrendezésre a Kitőrés éjszakai teljesítménytúra, melynek a rövid 25 km-es távján rajtoltam el. A túra a második világháborúban elesett magyar katonáknak állít emléket akik részt vettek Budapest védelmezésében,és amikor a vörös hadsereg körül zárta a Budai várat, 1945. február 11. kitőrtek.

A túra rajt helye a Budai várban volt a Magdo... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.