Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Amerika

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Santa Cruz Trek-Peru
2010/09/13 18:24:04 Küldte: utazom

Van néhány olyan hely a világon, amit mindenképp  látni kell egyszer és minden megszállott túrázó álmai között szerepel. Ide eljutni, nem is egy kaland, vagy teljesítmény, inkább zarándoklat a Természet szépségének egyik különösen gyönyőrű kegyhelyéhez. Maria és Attila Peru legcsodásabb túraútján átélt élményeiket osztják meg, a már már pofátlanság határát súrólóan szép képekkel illuszrálva.

Pazar  látvány. A&n... Még többpatagónia
2010/07/15 19:39:16 Küldte: utazom

Talán a világ legszebb helye, de mindenképpen a legszelesebbek közé tartozik. A meredek gránittűk és a rohanó folyócskák, széltépte erdők és kanyargó gleccserek, amiből annyi van mint nálunk nyári zivatar után tócsa a járdán.Ha Buenos Airesből lebuszoztunk vagy repültünk Rio Gallegosba, ott rengeteg lehetőségét a találjuk az El Calafatebe eljutásnak. Főszezonban, tehát december-januárban a rövid patagón nyár derekán ezek azonban nagyrészt tele vannak emb... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.