Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Berni-Alpok

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Schreckhorn 2. rész
2010/12/03 22:43:58 Küldte: pavluxek


Az előző rész tartalmából: „Jucust egyre jobban izgatta a Berni-Alpokban levő Schreckhorn (4078m) megmászása. Ez nem egy híres hegy, nem lehet vele villogni, nem közismert csúcs: rohadt messze van és nagyon nehéz a legkönnyebb útja is. Viszont gyönyörű. Frau Jucus valami 13 évig vágyott oda, míg végül úgy döntöttek a Tigrissel, hogy akkor most megpróbálják.”

... Még többSchreckhorn 1. rész
2010/12/03 15:41:52 Küldte: pavluxek

 „Es muss nicht immer kaviar sein”, azaz nem kell mindig kaviálni – ahogy a művelt svájci mondja.

Valahogy úgy kezdődött, hogy a Tigrisnek még a múlt évezredben, Miskolcon lett egy karatés barátnője, a Jucus. Ez a Jucus egyszer, egy karate edzés után elhívta a Tigrist a hegymászókhoz, így lett a Tigrisből i... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.