Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Bivak

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Drégely vára
2021/12/06 13:33:07 Küldte: Olaszn

Drégely vára

2021. november 5-6.

Ákossal már többször aludtunk kint szabad ég alatt a Börzsönyben. Sáfer-kút, Cs... Még több



Börzsönyi rémálom
2012/09/18 21:16:37 Küldte: kallaipisti

Egy olyan túráról készülök írni, amit annyira elrontottam, hogy először el akartam felejteni, nem pedig másokkal megosztani. Az idő azonban megszépíti az emlékeket, és még ennek az elszerencsétlenkedett éjszakának a viszontagságai is képesek érdekessé válni a lehangolóból.
2012.04.07-én reggel indultunk Judittal, Szabpet barátommal és az ő párjával Királyrétről a Csóványosra a kék négyzet ... Még több



2 nap téli Mátra
2011/12/24 12:53:29 Küldte: kallaipisti

A túrát "Mátrai gerinc" néven hírdettem meg 21-én délben, és szinte esélytelennek tartottam, hogy bárki is jelentkezzen rá - és ez így is történt. Párom a "vicc" kedvéért jelentkezett, de ő csak másnap, a Kékesen csatlakozott.
Az útvonalat egy dombornyomott Mátra-térképet nézegetve "álmodtam meg", és ekkor még nem tudtam, hogy pont egybeesik a Mátrabérc teljesítménytúra útvonalával.
22-én... Még több



Egy hideg éjjel története..
2011/11/30 11:19:22 Küldte: domi

2011.04.16. Pilistető bivak
Füstös kocsmában peregnek a kártyalapok,piros kilences, alsó majd egy király. A következő kör kezdőlapja pont ideillik. Tök felső, elmosolyodom, kortyolok a sörömből, leteszek egy királyt az asztalra. Időjárás jelentés megy a tv-ben. Hideg éjszakára számíthatunk -2-+2 fok. Április elején ez teljesen jó idő. Egy helyi ember megkérdezi hova tartunk, elmeséljük a tervünket egy mondatban. Vigyázzatok, hideg... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.